Meny

Evenemangshandbok

Denna sida är framtagen till dig som arrangör för att underlätta planeringen av ditt evenemang i Lysekils kommun.

Här hittar du vägledning i din planering vad gällande arenor, evenemangsplatser, kontaktpersoner, bestämmelser, säkerhet och tillstånd. Här hittar du också kontaktuppgifter till viktiga funktioner som du bör förhålla dig till.

Evenemang är motorn för besöksnäringsströmmar som skapar förståelse mellan människor och kulturer, är sysselsättningsintensivt och fungerar som katalysator för tillväxt i samhället.

Har du en evenemangsidé?

Kontakta kommunens evenemangslots

Lysekils kommun kan stötta dig i din evenemangsplanering genom att hjälpa dig att reda ut vilka tillstånd du behöver och övrigt praktiskt för din uppstart.
E-post: evenemangslots@lysekil.se
Telefon: 0523-61 31 48

Hitta det bästa datumet för ditt evenemang

För att förhindra konkurrens så är det viktigt att ta reda på när, var och hur andra evenemang äger rum i närområdet. Besök gärna vår gemensamma evenemangskalender för Bohuslän på www.bohuslan.com Länk till annan webbplats. för att få en överblick över de större evenemangen.

Hitta en plats för ditt evenemang

Lysekils kommun tillhandahåller både större och mindre arenor, både utomhus och inomhus. Kontakta fritidsenheten för mer information samt prisuppgift. Du når fritidsenheten via kontaktcenter.

Utvärdering

För att utveckla och förbättra ert evenemang följer här ett förslag på enkät som ni kan skicka ut eller fråga deltagare och besökare vid evenemanget.

Enkäten är framtagen av Göteborgs universitet tillsammans med projekt Maritim Utveckling i Bohuslän och får användas fritt.