Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Kommunen firar sina "25-åringar"

Gruppbild på 25-års jubilarerna

Tisdagen den 28 november firade Lysekils kommun sina ”25-åringar”, det vill säga de medarbetare som arbetat 25 år i kommunen.

 

Det var totalt 34 jubilarer och många av dem hade möjlighet att delta i festligheterna som anordnades på Boviksrestaurangen. Jubilarerna hälsades välkomna med bubblande dryck, musikunderhållning från talangfulla elever och tal från kommunfullmäktiges ordförande Klas-Göran Henriksson.

Kommundirektör Karolina Samuelsson och samtliga förvaltningschefer fanns på plats och höll tal samt delade ut vackra blommor och gåvor till årets jubilarer. Gåvorna har jubilarerna fått välja från olika butiker i centrala Lysekil för att stötta och stärka det lokala näringslivet.

– Vi känner verkligen en stor tacksamhet av allt det värde som våra medarbetare skapar i Lysekils kommun. De har jobbat inom skolan, barnomsorgen, äldreomsorgen och även internt inom förvaltningarna och alla finns representerade här i ikväll, sade Karolina Samuelsson.

Kvällen bjöd på trerätters middag, lagad av restaurangprogrammets duktiga elever.
Förrätten bestod av krustad med västerbottencréme, rökt tångrom, créme fraiche och dillpicklad rödlök.
Till varmrätt serverades smörstekt torskrygg med skogssvamp, rödbetor och citronsmör serverad med potatispuré och friterad palsternacka.
Avslutningsvis bjöds det på dessert bestående av karamelliserad vaniljpannacotta med hallonsorbet och mandelflarn.