Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Rorkulten ska prydas av offentlig konst

Rorkulten Kulturmötesplats.

Nu ska fasaden på kulturmötesplats Rorkulten prydas! Vi söker dig som är intresserad av bildkonst och som vill bidra till vår gemensamma fantastiska utemiljö.

الان سيتم تزيين واجهة مكان اللقاء الثقافي نحن نبحث عنك والذي لديك اهتمام بفن اللوحات وترغب في المساهمة في بيئتنا الخارجية الرائعة المشتركة ارسل لوحاتك الينا انظر عنوان البريد ادناه

Är du en kreativ person med konstnärstalanger?

Har du alster som du tror kan passa som motiv på väggen? Har du kanske tänkt att det finns ett motiv som skulle passa bra i vår vackra miljö?

Ta chansen att visa upp dina kunskaper för andra!

ABF Fyrbodal och Lysekils kommun vill få in förslag på motiv för att kunna skapa en omröstning om vilket eller vilka motiv som ska målas på fasaden på kulturmötesplats Rorkulten på Drottninggatan 4 i Lysekil. Vi hoppas att du som brinner för att skapa med färg skickar in dina alster till oss. Det går bra att skicka in flera förslag.

Skicka in senast den 4 maj kl. 16.00 till:

Fredrik Kindsäter, ABF Fyrbodal på mail: fredrik.kindsater@abf.se

Samarbete genom Idéburet Offentligt Partnerskap

Vill du veta mer om vad Kulturmötesplats Rorkulten är och hur samarbetet mellan ABF Fyrbodal och Lysekils kommun fungerar? Läs mer här:

https://www.lysekil.se/download/18.74d028a4168e4c95f0d3eb2a/1550744747604/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Riktlinjer%20för%20idéburet%20offentligt%20partnerskap,%20IOP.pdf Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

http://rorkulten.se/om-rorkulten/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

IOP en del av arbetet med hållbar utveckling

Agenda 2030 med sina 17 Globala mål för hållbar utveckling ger oss hopp i en tid med stora utmaningar.

Agendan visar på vikten av att uppnå hållbarhet i alla samhällsområden och understryker hur sammanlänkade de sociala, ekonomiska och miljömässiga samhällsutmaningarna är. Vi alla uppmanas till handling, samarbete och samverkan eftersom arbetet för att uppnå ett hållbart samhälle är allas vårt ansvar och vi behöver varandra för att kunna genomföra det.

Ett starkt, engagerat och fungerande civilsamhälle är en viktig förutsättning för att vi ska kunna uppnå de globala målen för hållbar utveckling. Civilsamhället är en hörnsten i samhället och har en viktig funktion i att bidra till samhällsnyttan på såväl lokal, nationell som global nivå.